_Test

bla Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin
Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words, consectetur, from a Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of „de Finibus Bonorum et Malorum“ (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC. This book is a treatise on the theory of ethics, very popular during the Renaissance. The first line of Lorem Ipsum, „Lorem ipsum dolor sit amet..“, comes from a line in section 1.10.32.

Mittwoch, 18.03.2020 Hauptversammlung am Gründungsdatum

• Sektempfang mit Geburtstagstorte
  • Vernissage (historische Fotos sowie Bilder unseres Vereinsmitglieds Thomas Bickelhaupt)

Sonntag, 29.03.2020 Anrudern

• Bootstaufen
  • Jubiläumsrennen (Mannschaftsalter 100 Jahre)
  • Vernissage
  • Pflanzen eines Jubiläumsbaumes
  • Boot bemalen

Samstag, 04.07.2020 LRVBW Wanderruder-Treffen

Programm/Ausschreibung

26./27.09.2020 Regatta

Sonntag, 18.10.2020 Abrudern

• Vereinsmeisterschaften
  • Ehrung der siegreichen Ruderer des Jahres 2020

Samstag, 28.11.2020 Ruderball in der Stadthalle Marbach

• Band mit Tanz
  • Ehrungen
  • Ansprachen (Vorsitzender, BM, DRV, LRVBW, etc.)
  • Buffet
  • Versteigerung eines Bildes